GameStar 2018/02 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM18/02
Teljes játék: DarkStar One
Ez alkalommal a méltatlanul elhanyagolt űrszimulátorok műfajából választottunk nektek teljes játékot, mégpedig a néhai Ascaron fejlesztésében készült DarkStar One-t. Utóbbi különlegessége, hogy a hasonszőrű alkotásokban tapasztalt módszerrel ellentétben nem cseréljük le a meglévő űrhajónkat egy jobbra, amint sikerült elegendő pénzt összeszednünk, hanem fokozatosan továbbfejlesztjük, mégpedig az igényeinknek megfelelően. Értelemszerűen más upgrade-ek javallottak, ha az ember kalózokra vadászva akarja megkeresni a betevőt, nem pedig áruszállítással.

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Extra ajándék IV.: FilmMagazin
Háttér: A víz érintése
Portré: Guillermo del Toro
Kritika: Fekete Párduc, A Pentagon titkai, A szabadság ötven árnyalata, Én, Tonya, Szólíts a neveden!, Büntető ököl, The Cloverfield Paradox, Valami Amerika 3, A Babadook, Fantomszál, A világ összes pénze, Az útvesztő: Halálkúra
Extra: Oscar 2018
Sorozat: Altered Carbon
Filmklasszikus: Az elnök emberei
Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer