GameStar 2018/08 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM18/08
Teljes játék: Table Top Racing: World TourMi történik, ha a Wipeout fejlesztői összegyúrják a Mario Kart játékmenetét a Micro Machines környezetével? Nos, egy olyan könnyed hangulatú árkád versenyjáték születik, mint a Table Top Racing folytatása. E havi választottunk tökéletes kikapcsolódást nyújt akkor is, amikor nem fordíthatjátok a teljes hétvégét játékra, de egy fél órácskára azért csak elindítanátok valamit. Tucatnyi verda, húsz pálya, számos felszedhető power-up és nyolcfős online multiplayer igyekszik elviselhetőbbé tenni az év legforróbb időszakát. Jó szórakozást kívánunk!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italraMinden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat és a harmadikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel a szegedi és a debreceni Barcraftban. A negyedik kuponért cserébe ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, de kérhettek az ital helyett 1 darab ingyenes belépőt a társasjáték részlegre a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményTermészetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer