Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2017/09 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM17/09
Teljes játék: Dark
Vlad Tepes, vagyis Drakula gróf, Lestat de Lioncourt, és Edward Cullen Lusta Dick óta tudjuk, hogy a vérszívók az univerzum legmenőbb fenegyerekei. Eric Bane-t csak nemrégiben változtattak vámpírrá, és mivel még nem ment teljesen végbe a folyamat, ezért idősebb és tapasztaltabb fajtársainak útmutatásával igyekszik életben maradni a Dark napjainkba helyezett kulisszái (múzeum, irodaház stb.) között. Lopakodós akciójátékról van szó, amelyben a szerepjátékos elemek is jelentőséggel bírnak. Dióhéjban mindez azt jelenti, hogy hősünket – kinek szinkronhangja ugyanaz, mint Geralté – különféle természetfeletti képességekkel ruházhatjuk fel, így faragva belőle nesztelen és észrevehetetlen gyilkológépet.
Extra ajándék I.: Barcraft koktél-kupon
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.
Extra ajándék II.: Delta Vision-kupon
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.
Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal és más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.
Extra ajándék IV.: FilmMagazin
Háttér: Himmler agyát Heydrichnek hívják, Kingsman - Az aranykörKritika: Az, Csábítás, Wild River - Gyilkos nyomon, Kerítések, A tehetség, Barry Seal - A beszállító, Logan Lucky - A tuti balhé, Az Emoji-film, Pappa Pia!Portré: Sofia CoppolaExtra: Szerepcsere - Újracasting filmekben, sorozatokbanSorozat: Marvel's The DefenderFilmklasszikus: Terminátor 2. - Az ítélet napja

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer