Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2018/06 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM18/06
Teljes játék: Lords of the Fallen – Digital Deluxe EditionA Deck 13 játékában egy Harkyn nevű elítéltet alakítunk, akit azzal a feltétellel bocsátanak szabadlábra, hogy egymaga megállítsa a másik dimenzióból érkezett démonfajzatok invázióját. Antihősünket kilenc lehetséges karakterosztály valamelyikében indíthatjuk el a fejlődés rögös útján, amely fejfákkal van kikövezve. Rutintalanok készüljenek fel pár korai elhalálozásra, de megnyugtatásukra közlöm, hogy a Lords of the Fallen megbocsátóbb a Souls-játékoknál, noha kétségtelenül nagyobb kihívást nyújt mint egy átlagos akció-RPG.
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italraMinden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat és a harmadikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel a szegedi és a debreceni Barcraftban. A negyedik kuponért cserébe ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, de kérhettek az ital helyett 1 darab ingyenes belépőt a társasjáték részlegre a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményTermészetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer