Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2018/07 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM18/07
Teljes játék: Dungeons 2Igazán sajnálatos, hogy az EA hagyta csendesen kimúlni a valaha szebb napokat látott Dungeon Keeper franchise-t. Ezért aztán a Peter Molyneux klasszikusa előtt tisztelgő alkotásokra maradt a feladat, hogy továbbcipeljék a fáklyát, eljuttatva annak fényét a legsötétebb kazamata és a legjobban elrejtett barlangüreg mélyére is. A jobban sikerült klónok közül való Dungeons 2 a földalatti építkezés, kincshalmozás és a segítők kizsigerelése által jellemzett játékmenetet ügyesen házasítja össze az RTS-ek harcaival. Ezúttal ugyanis nem elégszünk meg annyival, hogy móresre tanítjuk a birodalmunkba hívatlanul beállító hősöket, hanem alkalmanként büntetőhadjáratokat vezetünk a felszínre.
Extra ajándék I.: Total War: Arena invite-kódHa még nem próbáltátok a Wargaming és a Creative Assembly ingyenesen játszható alkotását, itt a legjobb alkalom. Az új accounttal rendelkező felhasználók egy teljes hétig tartó prémium tagság, valamint 500 arany birtokában vághatnak bele az ókor legeredményesebb hadvezéreit felvonultató taktikai játékba.
Extra ajándék II.: A vendégeink vagytok egy italraMinden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat és a harmadikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel a szegedi és a debreceni Barcraftban. A negyedik kuponért cserébe ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, de kérhettek az ital helyett 1 darab ingyenes belépőt a társasjáték részlegre a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.
Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezményTermészetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer