Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2018/09 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM18/09
Teljes játék: Ultra Street Fighter IVÜtős ajándékkal kezdjük az őszt, ugyanis a nagy múltú sorozat negyedik számozott epizódjának minden jóval megpakolt Ultra kiadására esett választásunk. Az alapjátéknál már eleve táposabb Arcade Edition kínálatán felül további hat pályával, valamint öt harcossal (Decapre, Elena, Hugo, Poison és Rolento) gyarapodott a kínálat, így összesen negyvennégyen várnak majd arra, hogy valamelyiküket választva elagyabugyáljunk mindenkit, aki kétségbe vonja tudásunkat. Jó szórakozást kívánunk, illetve mindenkit megkérnénk, hogy csak alapos bemelegítést követően próbálja meg utánozni Dhalsim nyújtógyakorlatait, vagy inkább azután se, ha lehetséges.
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint a szegedi és debreceni Barcraftok valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményTermészetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer