Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2018/10 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM18/10
Teljes játék: Resident Evil 0 HD RemasterIdén stílusosan szeretnénk megünnepelni a halloweent, emiatt egy kiváló horrorjátékot, az elnyűhetetlen zombis széria előzményeit feldolgozó Resident Evil 0 HD Remastert adjuk a magazin mellé. Rebecca Chambers és Billy Coen szerepében kell majd élve elvergődnötök a legalább tízórás kampány végére, hogy aztán a főgonosz, Wesker bőrébe bújva ismételten nekivágjatok a teljesen más élményt nyújtó kalandnak. Mindezt a megújult hangzás- és látványvilág ellenére már egy szerényebb konfiguráción is megtehetitek, így az sem jelenthet gondot, ha történetesen nem mostanában esett át nagygenerálon a PC-tek.
Extra ajándék I.: World of Warships Invite CodeHa még nem tettétek, itt a remek alkalom, hogy kipróbáljátok a Wargaming ingyenesen játszható alkotását. Mi megadjuk a kezdőlökést egy kód formájában, amely kizárólag új felhasználói fiókkal vehető igénybe. Az aktiválást követően egy ingyenes kikötő, 200 dublon zsebpénz, 3 nap prémium előfizetés, továbbá egy Tier III-as Nassau német csatahajó, valamint egy ugyancsak Tier III-as St. Louis amerikai cirkáló. Tengerre fel!
Extra ajándék II.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz sci-fi-, fantasy- és horrorregény, filmkönyv, illetve képregény közül válogatva.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer