Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2018/11 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM18/11
Teljes játék: Bloodsports.TVSvédország remek hely, de ha valamikor beüt az apokaliszis, gyaníthatóan épp olyan élhetetlen földi pokollá válna, mint a földgolyó bármely másik pontja. Mindenesetre a helyi fejlesztőcsapatok rendszeresen eljátszanak a gondolattal, így született meg novemberi teljes játékunk is, amely az ún. Hero Defense műfaj képviselője. Ennélfogva az arénában megpróbálhattok egymagatok kitartani az ellenfelek hullámaival szemben, de mint a legtöbb kooperatív fokuszú játék, a Bloodsports.TV is akkor teljesedik ki, ha baráti társaság közös programja keretében kapcsoljátok be. Nyolc egyedi gladiátor, ugyanennyi aréna, a testreszabás során felhasználható tárgyak tömege, valamint különböző játékmódok űzik messzire az unalmat. Jó szórakozást kívánunk!
Extra ajándék I.: PlayIT kedvezményA legújabb GameStar magazint felmutatva 2018. november 18-án, vasárnap egész nap 50 százalékos kedvezményt kapsz a PlayIT belépő árából. Helyszíni jegyvásárlás vasárnap reggel 10 és este 19 óra között lehetséges a PlayIT Hungexpón található jegypénztárában. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze, és kizárólag egy darab, vasárnapra szóló, normál jegy 50 százalékos vásárlására jogosít, amelynek ára elővételben 1500 forint, a helyszínen viszont 1750 forint. A kedvezmény érvényesíthető az elővételben megvásárolt jegyek esetében is. További részletek a GS Plus/Extrák alatt.
Extra ajándék II.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.
Extra ajándék IV.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer