Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2018/12 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM18/12
Teljes játék: Dead Rising 2Úgy szeretnek, hogy majd' megzabálnak, mi pedig el sem tudunk képzelni jobb szórakozást karácsonykor, mint hogy láncfűrésszel, baseballütővel és számtalan rögtönzött fegyverrel viszonozzuk a zombik érzéseit. A Willamette-ből Fortune Citybe helyezett, és az első rész eseményei után öt évvel játszódó Dead Rising 2-ben egy motokrossz-bajnok, bizonyos Chuck Green szerepében kell kikecmeregnünk a slamasztikából. A közönség szórakoztatására készített bizarr valóságshow tragédiába torkollik, elszabadulnak a járkáló holtak, nekünk pedig 72 óránk maradt, hogy megmentsünk akit, csak lehet, életben tartsuk a lányunkat, és tisztára mossuk a nevünket, mielőtt megérkezik a katonaság. Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy egy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer