Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2019/01 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM19/01
Választható teljes játékKét évvel ezelőtt hatalmas sikert arattak januári választható teljes játékaink, ezért úgy döntöttünk, idén is hasonló dömpinggel készülünk. A GameStar Plus felületén több mint százféle steames játékból választhattok, amelyek közt indie csodák és AAA címek is találhatók. Érdemes sietni, ha nem akartok lemaradni a legjobb ajánlatokról.A kódok között előfordulhatnak olyanok, amelyeket nem Steamen, hanem a Uplay, az Origin vagy a GOG áruházakban lehet beváltani. A kódokból korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre, így lehetséges, hogy egy idő után száz alá csökken a választható játékok száma.Íme pár példa a teljesség igénye nélkül: 7 Days to Die, Dark Souls II, Dark Souls III, Dead Rising 4, Hearts of Iron IV, Mafia III, Metal Gear Solid V, Pillars of Eternity, Rise of the Tomb Raider, Sniper Elite V2, Sudden Strike 4
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy egy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.
Előfizetői ajándék: PlayIT Card Prepaid MastercardMinden előfizetőnknek egyedi tervezésű, limitált példányszámú, különleges kártyát adunk ajándékba, amely kényelmes, készpénzmentes fizetési lehetőséget biztosít a PlayIT rendezvényeken. A programban résztvevő partnereknél egész évben, folyamatosan bővülő, kedvezményes ajánlatok közül válogathatnak, így vásárlásaik során jelentős összeget takaríthatnak meg. A kártya bármely Mastercard elfogadó helyen használható, akár egyérintéses fizetésre is alkalmas. 5000 forint értékhatárig a kártyát PIN kód megadása nélkül is lehet használni. További részletek és felhasználási feltételek a kártyához mellékelt nyomtatványon.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer