Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2019/02 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM19/02
Teljes játék: HueTekintettel a tavaszelő tripla-A kategóriás játékdömpingjére egy könnyedebb alkotást választottunk erre a hónapra. A független fejlesztők keze munkáját dicsérő Hue számos díjkiosztón nyerte el a zsűri tetszését, sőt annak idején nekünk is kellemes meglepetést okozott. Szívszorító története, fülbemászó dallamai, különleges képi világa, valamint a színek cserélgetésére támaszkodó játékmenete miatt olyan emlékezetes élményt kínál, amire érdemes rászánni az időt. Jó szórakozást!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer