Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2019/03 magazin

1 500 Ft Cikkszám: GSM19/03
Teljes játék: Crookz – The Big HeistMárciusra egy roppant stílusos játékot választottunk, amely egyszerre tiszteleg az ún. heist movie-k és a '70-es évek előtt. Egy összeszokott banda tagjait irányítva kell megterveznünk a hedonizmusba belekényelmesedett dúsgazdagok kirablását. Onnantól, hogy kiiktattuk a biztonsági berendezéseket, valamint megszabadultunk az őröktől, tulajdonképpen gyerekjáték az egész. Kezdetben minden olajozottan megy, dúskálunk a meglovasított javakban, ám egy filmekből ismerős fordulatnak köszönhetően az egyik társunk túlságosan kapzsivá válik, és magának akarja a szajrét. Trapéznadrággal, mikrofonfrizurával és diszkólázzal kívánunk nektek szórakoztató és eredményes bosszúhadjáratot.
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer