Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2019/04 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/04
Teljes játék: This War of MineMegszámlálhatatlan alkalommal vonulhattunk már háborúba, és vezethettünk seregeket győzelemre felülnézetből, vagy onthattuk a gaz ellen vérét testközelből. Arra viszont csak ritkán adódik lehetőségünk, hogy belekóstoljunk a hadviselő felek között rekedt ártatlan civilekre váró megpróbáltatásokba. Pedig épp ezt kínálja nekünk a délszláv háború (egészen pontosan Szarajevó négy évig húzódó ostroma) által inspirált This War of Mine. Megtapasztalhatjuk, milyen érzés, amikor egy maroknyi túlélő sorsa múlik rajtunk, élelmet, ivóvizet, orvosságot kell szereznünk nekik, miközben ideiglenes biztonságot nyújtó menedékünkön kívül ezerszám szedik áldozataikat a bombák, a senkit sem kímélő katonák és a házról házra járó fosztogatók. Tragikus sorsokat és szívszorító történeteket ismerünk meg a játék révén, amiből megtanuljuk, hogy hasonló helyzetben nem létezik jó választás, csak pokolian nehéz és fájdalmas áldozattal járó döntések.
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer