Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2019/07 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/07
Teljes játék: Kingdom: New LandsLétezhet királyabb ajándék egy ajándék királyságnál? Aligha! Márpedig ebben a hónapban szó szerint mindenkinek átnyújtjuk saját birodalma kulcsait. Használati utasítást viszont nem mellékelünk, mert a Kingdom: New Lands élvezetét az adja, ha a játékos maga fedezi fel, meddig is terjednek uradalma határai, és milyen eszközökkel óvhatja meg azokat a betolakodókkal szemben. A nappalok az építkezés és a terjeszkedés jegyében telnek, míg éjszakánként támadásra kell számítanunk, tehát az izgalom garantált. Jó szórakozást!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.
Extra ajándék IV.: Viber Out-kupon (augusztus 1-ig!)Hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend a Viber chat- és telefonszolgáltatása, most pedig – ha elég gyorsak vagy – megízlelhetitek a szoftverben rejlő extra lehetőségeket. A GameStar Plus felületén keresztül ugyanis igényelhettek egy egyedi Viber Out-kódot, melynek aktiválásával egy hónapon keresztül ingyenesen indíthattok kimenő hívásokat az applikáció felületéről, bármilyen magyarországi hívószámra. A kódokra a Viber méltányos használati szabályzata vonatkozik, mely kiköti, hogy az igényelt kódok továbbértékesítésére a felhasználóknak nincs lehetőségük. Ezen kívül a Viber Out hívásokkal pénzszerzési, vagy bármilyen marketing jellegű tevékenység folytatása (például call-center, automatizált hívások), illetve rövid időn belül sok szám hívása tilos.
Fontos: A kód beváltására legkésőbb augusztus 1-ig lesz lehetőségetek!

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer