GameStar 2019/09 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/09
Teljes játék 1: Mimic Hunter (Steam)Nagy örömünkre szolgál, hogy szeptemberben a magyar fejlesztésű Mimic Huntert nyújthatjuk át nektek ajándékként. A párbajhős rágcsáló, Monsieur Ratimousse szerepében egy izgalmas történettel megtámogatott, még alacsonyabb nehézségi fokozatokon is komoly kihívást nyújtó akció-platformerben merülhettek el. Csapdák, fejtörők és a címben is említett mimicekkel vívott küzdelmek színesítik a hét torony meghódítását, amihez sok siket kívánunk.
Teljes játék 2: Fantasy General (GOG.com)Ugyancsak kihívásokban gazdag, ám műfajából fakadóan teljesen más élményt kínál második szeptemberi játékunk, az SSI kortalan remekműve, a hexatáblás, körökre osztott stratégiai és taktikai játékok kiválósága. Az Island Challenge kiegészítőst is magába foglaló Fantasy General egy hadsereg vezetését bízza ránk, és nem kisebb feladatot ró a nyakunkba, mint hogy legyőzzük az Árnyékúr erőit. Érdemes vigyázni a csapatainkra, és minden lehetséges módon fejleszteni őket, hogy ütőképesebbé váljanak, és tovább bírják a csatatéren, mint a frissen rekrutált újoncok. Jó szórakozást! FONTOS: A Fantasy General kód aktiválásának határideje 2019. december 21., és ehhez internetkapcsolat, valamint GOG.COM-felhasználói fiók szükséges.
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén

Hasonló termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer