Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2019/10 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/10
Teljes játék: Warhammer: Vermintide 2 (Steam)Amikor 2018 januárjában teljes játékként adtuk az első részt, tudtuk – na jó, reméltük –, hogy hasonló sors vár majd a minden tekintetben továbblépésnek tekinthető folytatásra. A népszerű fantasyvilágba helyezett kooperatív akciójáték természetéből adódóan társaságban hozza a legjobb formáját, de ha valaki jobban szeret egyedül játszani, annak sem kell lemondó sóhajjal elsétálnia, mert a gép irányította botok meglepően hatékonyan teszik a dolgukat. Vadidegen, kommunikálni nem hajlandó játékosoknál mindenképpen eredményesebb csapatot alkotnak.Érdemes tudni a Vermintide 2-ről, hogy az öt hős, valamint a patkányfajzat skavenek és a káoszhívek csatározását vegyesen bővíti ingyenes és fizetős tartalmakkal a fejlesztőcsapat, és erről a szokásáról a jövőben sem kíván lemondani, ugyanis szolgáltatásként tekint a játékra. Ennélfogva érdemes lesz a későbbiekben is újra és újra elővenni, hiszen olyan új játékmódokkal gyarapodik, mint a Versus, mely lehetővé teszi, hogy a gaz ellenfeleket is játékosok irányítsák. Jó szórakozást kívánunk!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer