Ügyfélszolgálati változás!

GameStar 2019/11 magazin

1 995 Ft Cikkszám: GSM19/11


Teljes játék: Oddworld: New 'n' Tasty (Steam)Ha egy játék kiváló, akkor még bő két évtized elteltével is képesek leszünk felismerni annak erényeit. Fokozottan érvényes ez a megállapítás az 1997-ben debütált Oddworld: Abe’s Oddysee-re, melynek szellemi kihívásokkal küszködő címszereplője egy napon döbbenetes felfedezést tesz: a gyár, ahol rabszolgaként robotol, jobb híján a munkásokat dolgozza fel eledelnek. Abe-nek ezért nem marad más választása, mint megmenteni fajtársait e gyalázatos sorstól. A sötét humorú történet egy sajátos atmoszférájú platformerben öltött testet, s ez utóbb számos folytatást inspirált. Ám mi nem a 22. évét taposó eredetit, hanem annak modern köntösbe öltöztetett remake-jét adjuk nektek ajándékba. Jó szórakozást kívánunk!
Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékraA magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.
Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezményEgész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Extra ajándék III.: ESET-kódMinden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

Hasonló termékek

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Fizetési rendszer