Idén 20 éves a GameStar magazin.Kitartottunk a végsőkig, akkor is, amikor éveken át csak azt hallgattuk, hogy a print halott. Most az utolsó bástyák hullanak el éppen, Magyarországon alig marad férfimagazin, de a gamereknek szóló újságok utolsó egyede lettünk.

Be kell látni, mi sem húzhatjuk így tovább.

Az online és a videós tartalomgyártás egyre többet követel, a piac és az olvasói szokások változnak, nem folytathatjuk tovább úgy, mintha még mindig a 2000-es években lennénk.

Ezzel együtt számunkra a GameStar nem csak egy magazin, amit imádtunk régen lapozgatni, később írni vagy szerkeszteni. Generációkat kapcsolt össze, nevelt fel, ez a mi családunk.

Jelen állás szerint GameStar magazin decemberi lapszáma az utolsó, ami megszokott formájában megjelenhet.

De mi nem akarjuk feladni harc nélkül, mert hiszünk a múltunkban, hiszünk azokban az olvasókban, akik mostanában folyamatosan azt kérdezik tőlünk, hogy ugye legalább mi megmaradunk valahogy.

Hiszünk bennetek. És a kezetekbe adjuk a GameStar print sorsát, a segítségeteket kérve.

Hosszú évek óta változatlan áron jelenik meg a GameStar, de nem akarunk árat emelni, sem oldalszámot csökkenteni, mi csak arra vágyunk, hogy ott lehessen még a 20 éves magazin a kezetekben, a táskátokban, a polcotokon.

A további működéshez 2500 új vagy meghosszabbított előfizetésre van szükségünk.

Légy te is egy közülük, válj a GameStar védelmezőjévé, és fizess elő egy évre, így nem csupán 12 lapszámot kapsz (12 teljes játékkal) 10 áráért, hanem biztosítod a GameStar magazin fennmaradását.

Mennyibe kerül a 12 hónapos GameStar magazin előfizetés?
A 12 hónapos GameStar magazin előfizetés egészen pontosan 19 980 forintba kerül. Ez az ár már a postaköltséget is tartalmazza.

Meddig tart a "Vedd kezedbe a GameStart és jövőjét!" kampány?
A kampány december 1-jén indul és egészen december 31-ig tart, szilveszterkor dől el, hogy sikeresen zárul-e végül.

Mi történik, ha összegyűlik a 2500 új (vagy megújuló) előfizetés?
Fontos, hogy egy sikeres kampány esetén sem készülhet el a 2020 januári lapszám, egészen egyszerűen nem lenne már időnk összeállítani és időben nyomdába küldeni. Így januárban a PC World magazinba betagozódva, annak 16 oldalán találkozhattok újra a GameStarral, immár mint rovattal. Ha valóban összegyűlik az említett 2500 új előfizető, akkor februárban biztosan újra ott lesz kedvenc magazinunk az újságosok polcain, és minden éves előfizető 2021 februárjáig kapja majd kedvenc geek életmódmagazinját.

És akkor mi lesz, ha ez mégsem jön össze?
Amennyiben nem érjük el határidőre a kitűzött célt, és ki kell mondanunk, hogy 20 év után megszűnik a nyomtatott GameStar magazin, a GSO-ra fordítjuk minden erőnket és figyelmünket. Természetesen a befizetett összeget mindenkinek visszautaljuk.

Csak itt fizethetek elő?
Nem, természetesen átutalással, vagy a szerkesztőség titkárságán (1139 Budapest, Váci út 85. - bejárat a Frangepán utca felől) készpénzes befizetéssel is előfizethettek a GameStar magazinra. Ebben az esetben is hozzászámol benneteket a rendszer a kitűzött 2500-as célhoz.

További részletekVissza
Még 2081 megmentőre van szükség!
Megmentem a GameStar magazint!

Szállítási mód

0 Ft
Csak előfizetés esetén választható, csak Magyarország területére. A kiadványt a Magyar Posta kézbesíti.

0 Ft
A rendelt termékeket átveheti munkanapokon a kiadó ügyfélszolgálatán: H-CS: 8:30-16:30, P: 8:30-15:00.

Fizetési mód

0 Ft
A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Az átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett bankja: MKB bank
Kedvezményezett neve: Project 029 Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: 10300002-20328016-70073285

0 Ft
A következő kártyákkal lehet fizetni: Mastercard, Visa, Visa Electron (amennyiben a kártya kibocsátója engedélyezi)
Bankkártyás fizetés partnerek
Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhozszállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés a CIB Bank biztonságos szerverén keresztül történik, a CIB bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben a CIB Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.
Ha kérdése van, olvassa el figyelmesen az oldalunkon a kártyás fizetési tájékoztatót.

0 Ft
A megrendelt termékek értékét 1139 Budapest Váci út 85 (bejárat a Frangepán utcából) személyesen fizetheti ki. Telefon: (+36 1) 577-4301

Számlázási adatok


Rendelés összesítése

Termékek összesen 0 Ft
Összesen: 19 980 Ft

Megjegyzés

Ha a rendeléssel kapcsolatban megjegyzésed vagy kérésed van, írd ide:

A rendelés elküldésével tudomásul veszem és elfogadom az Általános Szerződési Feltételek-et, az Adatkezelési tájékoztatót
és a rendeléssel járó fizetési kötelezettséget.
Vissza

Top termékek

Digitális előfizetés

Ha szeretnél digitális formátumban előfizetni kiadványainkra, kattints az alábbi linkekre!


Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!

Fizetési rendszer